Szolgáltatásunkról bővebben

Ingatlanközvetítőként tapasztalhatta, milyen nehéz és időigényes feladat a legkülönbözőbb hirdetési oldalakon fellelhető hirdetések folyamatos figyelése, a magánszemélyek hirdetéseinek kiválogatása. Csak az expressz hirdetési oldalon naponta több tízezer új hirdetés jelenik meg. Ezek folyamatos figyelemmel tartását, a magánszemélyek hirdetéseinek kiszűrését szinte lehetetlen feladat elvégezni. Nem beszélve az összes többi hirdetési oldal rendszeres figyeléséről.
Felmerült önben, mennyivel több időt tudna az ingatlanok értékesítésével, meglévő ügyfeleinek kiszolgálásával és új ügyfelek keresésével tölteni, ha ezt a fáradtságos és időigényes és gyakran unalmas munkát nem kellene elvégezni?
Felmerült önben mennyivel több pénz tudna értékesítéssel keresni, ha az ingatlanok figyelését valaki más elvégezné ön helyett?
Gondolt arra, hogy mennyi pénz veszít az miatt, hogy magánhirdetéseket nem vesz észre, így az ingatlant esélye sincs bevenni a kínálatába?

Mi most ennek a lehetőségét megadjuk önnek. Az ingatlan értékesítés során szerzett tapasztalatokat felhasználva, létrehoztunk egy szolgáltatást speciálisan ingatlanközvetítők számára. Lényege, hogy a legkülönbözőbb hirdetési portálokon fellelhető hirdetések közül összegyűjti és válogathatóvá teszi a magánszemélyek hirdetéseit. Amennyiben előfizet szolgáltatásunkra, folyamatosan információt kap a magánszemélyek által feladott legújabb hirdetésekről. Nem kell naphosszat az internetet böngésznie és ezzel rengeteg időt és energiát elpocsékolnia, csak megrendelni a szolgáltatásunkat és azonnal hozzájut a magánszemélyek hirdetéséhez.

Előnyök:

  • Nem kell rengeteg időt eltölteni a magánszemélyek hirdetéseinek felkutatásával.
  • Nem lesznek többet figyelmetlenségből, vagy időhiány miatt elszalasztott hirdetések.
  • Több ideje marad saját hirdetéseinek feladására.
  • Több ideje marad meglévő ügyfeleinek kiszolgálására.
  • Több ideje marad új ügyfelek keresésére.

regisztrálok a szolgáltatásra »